Långbo Bygg AB

Byggfirma Edsbyn

Är du i behov av en byggfirma i Edsbyn? Då har du kommit rätt! Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Kontakta vår byggfirma nära Edsbyn!

Villkor*

Vi är Långbo Bygg

Din pålitliga byggfirma i närheten av Edsbyn

Vår byggfirma i närheten av Edsbyn löser allt från grund till tak. Med vår pump klarar vi allt från små till större flytspacklingar. Vi erbjuder även polyuretan isolering.

Nybyggnation

Stort eller litet – Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere.

Renovering

Vi renoverar och bygger om invändigt för både privatpersoner och företag. Köksrenovering och badrumsrenovering sker i samarbete med certifierade partners inom VVS och våtskikt.

Tillbyggad

För dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Kontakta vår byggfirma nära Edsbyn för mer infotmation!

Vår byggfirma i närheten av Edsbyn arbetar även med

  • Stugbygge på Långrösten
En nybyggd stuga på Långrösten med stor terass.
  • Amerikansk veranda
Här byggs en amerikansk veranda på en lantlig villa.
  • Trallläggning runt badtunna
Nylagd trall runt en badtunna vid en sjö.

Om vår byggfirma nära Edsbyn

I 10 år har vi varit verksamma och med en samlad erfarenhet på 40 år vågar vi lova dig att Långbo Bygg är en byggfirma att lita på! Vårt mål är att alltid bygga så effektivt som möjligt för att undvika utdragna byggtider. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda totalentreprenad och utför tjänster inom allt från grund till tak.

Tjänster - byggfirma nära Edsbyn

Sprutisolering

Vi använder polyuretan för sprutisolering, vilket ger en överlägsen isolering utan skarvar eller köldbryggor. Denna teknik når effektivt alla hörn och eliminerar onödiga energiförluster. Perfekt för isolering av vindar, tak, källare, lagerhallar, kylrum, containrar och garage. Vår byggfirma nära Söderhamn är här för att hjälpa dig med din sprutisolering!

Cellulosa isolering

Cellulosaisolering, som består av naturliga fibrer från växter och träd, är ett hållbart isoleringsalternativ som erbjuder många fördelar för ditt byggprojekt. Genom att använda cellulosa som isoleringsmaterial främjar du miljövänligt byggande och reducerar ditt koldioxidavtryck. Besök vår byggfirma nära Söderhamn för att få hjälp med ditt projekt. Välkommen!

Flytspackling

Vår byggfirma nära Edsbyn utför större spackelarbeten med pump, perfekt för att spackla in golvvärme och skapa en ny yta på befintliga garageplattor. Vi erbjuder tidseffektiva spackelarbeten med pump i Edsbyn, Alfta, Söderhamn, Bollnäs och omgivande områden. Vi hjälper dig med att flytspackla in golvvärme och lägga en jämn ny yta på din garageplatta.

Ytterligare tjänster

Utöver isolering och spackling erbjuder vi en hel del andra tjänster! Bland annat erbjuder vi nybyggnation, stort eller litet. Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere. Självklart erbjuder vi även tillbyggnad och ombyggnad för dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Utöver dessa tjänster kan vi hjälpa dig med allt från komplettbyggnader och renovering, till grundarbeten och takarbeten. Vår byggfirma är belägen i närheten av Edsbyn och vi finns här för att hjälpa dig. Varmt välkommen till Långbo Bygg AB!

Trallläggning runt pool av byggfirma nära Bollnäs.

Kontakta oss vår byggfirma nära Edsbyn

Ta första steget mot ditt drömprojekt!

Vi är lokala hantverkare med kunden i fokus. Effektiv arbetstid är viktigt för oss då vi vet att hantverkare är dyrt. Så tveka inte på att kontakta vår byggfirma i närheten av Edsbyn för ditt kommande projekt.

Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Besöksadress

Brånavägen i Edsbyn (Bredvid Karl Hedin)

Postadress

Långbo 611, 822 99 Alfta
Långbo Bygg AB - All Rights Reserved