Långbo Bygg AB

Byggfirma Söderhamn

Är du i behov av en byggfirma i Söderhamn? Då har du kommit rätt! Långbo Bygg är en totalentreprenör för både företag och privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Kontakta vår byggfirma nära Söderhamn!

Villkor*

Vi är Långbo Bygg

Din pålitliga byggfirma i närheten av Söderhamn

Vår byggfirma i närheten av Söderhamn löser allt från grund till tak. Med vår pump klarar vi allt från små till större flytspacklingar. Vi erbjuder även polyuretan isolering.

Nybyggnation

Stort eller litet – Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere.

Renovering

Vi renoverar och bygger om invändigt för både privatpersoner och företag. Köksrenovering och badrumsrenovering sker i samarbete med certifierade partners inom VVS och våtskikt.

Tillbyggad

För dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Kontakta vår byggfirma nära Söderhamn för mer infotmation!

Vår byggfirma i närheten av Söderhamn arbetar även med

  • Stugbygge på Långrösten
En nybyggd stuga på Långrösten med stor terass.
  • Amerikansk veranda
Här byggs en amerikansk veranda på en lantlig villa.
  • Trallläggning runt badtunna
Nylagd trall runt en badtunna vid en sjö.

Om vår byggfirma nära Söderhamn

I 10 år har vi varit verksamma och med en samlad erfarenhet på 40 år vågar vi lova dig att Långbo Bygg är en byggfirma att lita på! Vårt mål är att alltid bygga så effektivt som möjligt för att undvika utdragna byggtider. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda totalentreprenad och utför tjänster inom allt från grund till tak.

Tjänster - byggfirma nära Söderhamn

Sprutisolering

Vi erbjuder sprutisolering med polyuretan, vilket säkerställer en sömlös och effektiv isolering utan skarvar och köldbryggor. Denna metod når alla hörn och minskar energiförluster avsevärt. Sprutisolering är idealisk för din vind, tak, källare, lagerhall, kylrum, container och garage, bland annat. Vår byggfirma nära Söderhamn står redo att hjälpa dig med all din sprutisolering!

Cellulosa isolering

Cellulosaisolering, tillverkad av naturliga växt- och träfibrer, är ett miljövänligt val för ditt byggprojekt. Genom att välja cellulosa som isoleringsmaterial bidrar du till hållbart byggande och minskar din koldioxidpåverkan. Vår byggfirma nära Söderhamn står redo att hjälpa dig med dina isoleringsbehov. Välkommen!

Flytspackling

Hos vår byggfirma nära Söderhamn erbjuder vi omfattande spackelarbeten med hjälp av vår pump, vilket är idealiskt för att spackla in golvvärme och skapa en ny yta på befintliga garageplattor. Vi utför större spackelarbeten tidseffektivt med pump i Edsbyn, Alfta, Söderhamn, Bollnäs och deras omnejd. Vi kan hjälpa dig med att flytspackla in golvvärme och lägga en ny slät yta på din befintliga garageplatta.

Ytterligare tjänster

Utöver isolering och spackling erbjuder vi en hel del andra tjänster! Bland annat erbjuder vi nybyggnation, stort eller litet. Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere. Självklart erbjuder vi även tillbyggnad och ombyggnad för dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Utöver dessa tjänster kan vi hjälpa dig med allt från komplettbyggnader och renovering, till grundarbeten och takarbeten. Vår byggfirma är belägen i närheten av Söderhamn och vi finns här för att hjälpa dig. Varmt välkommen till Långbo Bygg AB!

Trallläggning runt pool av byggfirma nära Bollnäs.

Kontakta oss vår byggfirma nära Söderhamn

Ta första steget mot ditt drömprojekt!

Vi är lokala hantverkare med kunden i fokus. Effektiv arbetstid är viktigt för oss då vi vet att hantverkare är dyrt. Så tveka inte på att kontakta vår byggfirma i närheten av Söderhamn för ditt kommande projekt.

Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Besöksadress

Brånavägen i Edsbyn (Bredvid Karl Hedin)

Postadress

Långbo 611, 822 99 Alfta
Långbo Bygg AB - All Rights Reserved