Tjänster

Tjänster - byggfirma nära Bollnäs

Sprutisolering

Vi spriutisolerar med polyuretan. Det ger en bättre isolering utan skarvar och köldbryggor. Sprutisoleringen kommer åt i alla hörn och du slipper onödiga energiförluster. Sprutisolering passar perfekt för din vind, tak, källare, lagerhall, kylrum, container och garage med mera. Vår byggfirma nära Bollnäs hjälper dig med sprutisolering!

Cellulosa isolering

Cellulosaisolering, en produkt av naturen och en huvudkomponent av växter och träd, är ett hållbart isoleringsval som erbjuder en mängd fördelar för ditt byggprojekt. Genom att använda cellulosa som isoleringsmaterial bidrar du till ett mer miljövänligt byggande och minskar ditt koldioxidavtryck. Varmt välkommen till vår byggfirma nära Bollnäs!

Flytspackling

Hos vår byggfirma nära Bollnäs utför vi större spackelarbeten med vår pump för exempelvis att spackla in golvvärme och att lägga ny yta på befintlig garageplatta. Större spackelarbeten utför vi tidseffektivt med pump i Edsbyn, Alfta, Söderhamn och Bollnäs med omnejd. Vi kan hjälpa dig med att flytspackla in golvvärme och att lägga ny slät yta på befintlig garageplatta.

Ytterligare tjänster

Utöver isolering och spackling erbjuder vi en hel del andra tjänster! Bland annat erbjuder vi nybyggnation, stort eller litet. Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere. Självklart erbjuder vi även tillbyggnad och ombyggnad för dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Utöver dessa tjänster kan vi hjälpa dig med allt från komplettbyggnader och renovering, till grundarbeten och takarbeten. Vår byggfirma är belägen i närheten av Bollnäs och vi finns här för att hjälpa dig. Varmt välkommen till Långbo Bygg AB!

Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Besöksadress

Brånavägen i Edsbyn (Bredvid Karl Hedin)

Postadress

Långbo 611, 822 99 Alfta
Långbo Bygg AB - All Rights Reserved