Långbo Bygg AB

Isolering Söderhamn

Är du i behov av en isolering i Söderhamn? Då har du kommit rätt! Långbo Bygg är en totalentreprenör för både företag och privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Kontakta oss för isolering nära Söderhamn!

Villkor*

Vi är Långbo Bygg

Isolering i närheten av Söderhamn

Vi arbetar mycket med isolering nära Söderhamn, men vi löser även allt från grund till tak. Med vår pump klarar vi allt från små till större flytspacklingar. Vi erbjuder även polyuretan isolering nära Söderhamn.

Nybyggnation

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet bygger vi ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du kan välja mellan totalentreprenad eller att själv ta hand om vissa delar. Vårt mål är alltid att bygga effektivt och hålla nere byggtiderna.

Renovering

Vi utför inomhusrenoveringar och ombyggnationer för både privatpersoner och företag. Köks- och badrumsrenoveringar görs i samarbete med certifierade VVS- och våtrumsspecialister.

Tillbyggad

För dig som vill bygga ut anpassar vi byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Kontakta vår byggfirma nära Söderhamn för mer information!

Utöver isolering i närheten av Söderhamn arbetar vi även med

  • Stugbygge på Långrösten
En nybyggd stuga på Långrösten med stor terass.
  • Amerikansk veranda
Här byggs en amerikansk veranda på en lantlig villa.
  • Trallläggning runt badtunna
Nylagd trall runt en badtunna vid en sjö.

Om oss som utför isolering nära Söderhamn

I 10 år har vi varit verksamma och med en samlad erfarenhet på 40 år vågar vi lova dig att Långbo Bygg är en byggfirma att lita på! Vårt mål är att alltid bygga så effektivt som möjligt för att undvika utdragna byggtider. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda totalentreprenad och utför tjänster inom allt från grund till tak. Kontakta oss, för isolering nära Söderhamn!

Tjänster - Isolering nära Söderhamn

Sprutisolering

Vi spriutisolerar med polyuretan. Det ger en bättre isolering utan skarvar och köldbryggor. Sprutisoleringen kommer åt i alla hörn och du slipper onödiga energiförluster. Sprutisolering passar perfekt för din vind, tak, källare, lagerhall, kylrum, container och garage med mera. Vår byggfirma hjälper dig med isolering nära Söderhamn!

Cellulosa isolering

Cellulosaisolering, en produkt av naturen och en huvudkomponent av växter och träd, är ett hållbart isoleringsval som erbjuder en mängd fördelar för ditt byggprojekt. Genom att använda cellulosa som isoleringsmaterial bidrar du till ett mer miljövänligt byggande och minskar ditt koldioxidavtryck. Varmt välkommen till oss för isolering nära Söderhamn!

Flytspackling

Hos vår byggfirma nära Söderhamn utför vi större spackelarbeten med vår pump för exempelvis att spackla in golvvärme och att lägga ny yta på befintlig garageplatta. Större spackelarbeten utför vi tidseffektivt med pump i Edsbyn, Alfta, Söderhamn och Bollnäs med omnejd. Vi kan hjälpa dig med att flytspackla in golvvärme och att lägga ny slät yta på befintlig garageplatta.

Ytterligare tjänster

Utöver isolering och spackling erbjuder vi en hel del andra tjänster! Bland annat erbjuder vi nybyggnation, stort eller litet. Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere. Självklart erbjuder vi även tillbyggnad och ombyggnad för dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Utöver dessa tjänster kan vi hjälpa dig med allt från komplettbyggnader och renovering, till grundarbeten och takarbeten. Oavsett om du behover hjälp med isolering nära Söderhamn, eller någon av våra andra tjänster, finns vi här för att möta dina behov. Varmt välkommen till Långbo Bygg AB!

Trallläggning runt pool av byggfirma nära Söderhamn.

Kontakta oss för isolering nära Söderhamn

Ta första steget mot ditt drömprojekt!

Vi är lokala hantverkare med kunden i fokus. Effektiv arbetstid är viktigt för oss då vi vet att hantverkare är dyrt. Så tveka inte på att kontakta vår byggfirma för isolering nära Söderhamn för ditt kommande projekt.

Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Besöksadress

Brånavägen i Edsbyn (Bredvid Karl Hedin)

Postadress

Långbo 611, 822 99 Alfta
Långbo Bygg AB - All Rights Reserved