Långbo Bygg AB

Isolering Bollnäs

Är du i behov av en isolering i Bollnäs? Då har du kommit rätt! Långbo Bygg är en totalentreprenör för både företag och privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Kontakta oss för isolering nära Bollnäs!

Villkor*

Vi är Långbo Bygg

Isolering i närheten av Bollnäs

Vi arbetar mycket med isolering nära Bollnäs, men vi löser även allt från grund till tak. Med vår pump klarar vi allt från små till större flytspacklingar. Vi erbjuder även polyuretan isolering nära Bollnäs.

Nybyggnation

Stort eller litet – Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere.

Renovering

Vi renoverar och bygger om invändigt för både privatpersoner och företag. Köksrenovering och badrumsrenovering sker i samarbete med certifierade partners inom VVS och våtskikt.

Tillbyggad

För dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Kontakta vår byggfirma nära Bollnäs för mer infotmation!

Utöver isolering i närheten av Bollnäs arbetar vi även med

  • Stugbygge på Långrösten
En nybyggd stuga på Långrösten med stor terass.
  • Amerikansk veranda
Här byggs en amerikansk veranda på en lantlig villa.
  • Trallläggning runt badtunna
Nylagd trall runt en badtunna vid en sjö.

Om oss som utför isolering nära Bollnäs

I 10 år har vi varit verksamma och med en samlad erfarenhet på 40 år vågar vi lova dig att Långbo Bygg är en byggfirma att lita på! Vårt mål är att alltid bygga så effektivt som möjligt för att undvika utdragna byggtider. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda totalentreprenad och utför tjänster inom allt från grund till tak. Kontakta oss, för isolering nära Bollnäs!

Tjänster - Isolering nära Bollnäs

Sprutisolering

Vi spriutisolerar med polyuretan. Det ger en bättre isolering utan skarvar och köldbryggor. Sprutisoleringen kommer åt i alla hörn och du slipper onödiga energiförluster. Sprutisolering passar perfekt för din vind, tak, källare, lagerhall, kylrum, container och garage med mera. Vår byggfirma hjälper dig med sprutisolering nära Bollnäs!

Cellulosa isolering

Cellulosaisolering, en produkt av naturen och en huvudkomponent av växter och träd, är ett hållbart isoleringsval som erbjuder en mängd fördelar för ditt byggprojekt. Genom att använda cellulosa som isoleringsmaterial bidrar du till ett mer miljövänligt byggande och minskar ditt koldioxidavtryck. Varmt välkommen till oss för isolering nära Bollnäs!

Flytspackling

Hos vår byggfirma nära Bollnäs utför vi större spackelarbeten med vår pump för exempelvis att spackla in golvvärme och att lägga ny yta på befintlig garageplatta. Större spackelarbeten utför vi tidseffektivt med pump i Edsbyn, Alfta, Söderhamn och Bollnäs med omnejd. Vi kan hjälpa dig med att flytspackla in golvvärme och att lägga ny slät yta på befintlig garageplatta.

Ytterligare tjänster

Utöver isolering och spackling erbjuder vi en hel del andra tjänster! Bland annat erbjuder vi nybyggnation, stort eller litet. Vi bygger ditt hus i lösvirke enligt dina ritningar. Du väljer själv om du vill ha totalentreprenad eller vill göra vissa delar själv. Oavsett vilket så har vi alltid som mål att utföra bygget på ett effektivt sätt för att hålla byggtiderna nere. Självklart erbjuder vi även tillbyggnad och ombyggnad för dig som vill bygga ut. Vi anpassar byggstilen till ditt befintliga hus och är lyhörda för dina önskemål. Utöver dessa tjänster kan vi hjälpa dig med allt från komplettbyggnader och renovering, till grundarbeten och takarbeten. Oavsett om du behover hjälp med isolering nära Bollnäs, eller någon av våra andra tjänster, finns vi här för att möta dina behov. Varmt välkommen till Långbo Bygg AB!

Trallläggning runt pool av byggfirma nära Bollnäs.

Kontakta oss för isolering nära Bollnäs

Ta första steget mot ditt drömprojekt!

Vi är lokala hantverkare med kunden i fokus. Effektiv arbetstid är viktigt för oss då vi vet att hantverkare är dyrt. Så tveka inte på att kontakta vår byggfirma för isolering nära Bollnäs för ditt kommande projekt.

Långbo Bygg är en totalentreprenör för både Företag och Privatpersoner med bygg och renoveringsbehov i Hälsingland.

Besöksadress

Brånavägen i Edsbyn (Bredvid Karl Hedin)

Postadress

Långbo 611, 822 99 Alfta
Långbo Bygg AB - All Rights Reserved